Slap

Sådan deles du hurtigt links til et Slack Team i iOS, Android og Chrome

Sådan deles du hurtigt links til et Slack Team i iOS, Android og Chrome
  1. Hvordan integrerer du hold med slap?
  2. Hvordan bruger jeg flere arbejdsområder i slap?
  3. Hvordan integrerer jeg slap med en app?
  4. Hvordan deler jeg en slap Channel Link?
  5. Integrerer Microsoft-teams med slap?
  6. Er slap som Microsoft-teams?
  7. Kan du have 2 slap konti?
  8. Kan du flette to slap konti?
  9. Kan du bruge slap i en browser?
  10. Er Slack-app sikker?
  11. Hvilke apps fungerer med slap?
  12. Kan du integrere slap på et websted?

Hvordan integrerer du hold med slap?

Kom godt i gang med Microsoft Teams-opkald

  1. Installer Microsoft Teams Calls-appen ved at klikke på. Føj til Slack-knap.
  2. Følg godkendelsestrinene for at forbinde din Office 365-konto med Slack.
  3. Indstil Microsoft Teams Calls som standardopkaldsudbyder for dit team. Læn dig mere.

Hvordan bruger jeg flere arbejdsområder i slap?

Stryg til højre fra din mobilapp på en Android-enhed, og vælg derefter ikonet øverst til højre for at vise siden Workspace. Vælg indstillingen Tilføj arbejdsområder i bunden af ​​dit Slack-arbejdsområde.

Hvordan integrerer jeg slap med en app?

Fra din Slack-kanal skal du finde et link "Tilføj en app eller brugerdefineret integration" eller log ind på dit domæne.slap.com / apps, og søg derefter efter "Indgående Webhooks". Du kan konfigurere webhook til en bestemt kanal og fortsætte ved at tilføje appen. Den næste del er at konfigurere appen.

Hvordan deler jeg en slap Channel Link?

Indtast et kanalnavn (se Opret en kanal for flere detaljer). Marker afkrydsningsfeltet ud for Del uden for [dit arbejdsområdes navn]. Tryk på Del et link, eller vælg fra Kontakter. Tryk på Udført.

Integreres Microsoft-teams med slap?

Slack og Microsoft Teams introducerede en VoIP-integration i april 2020. Installer Microsoft Teams Calls-appen, og du kan starte Teams-opkald i Slack. Genvejsknappen på Slack giver dig øjeblikkelig adgang til Teams-opkald. Du kan også bruge kommandoen / Teams-calls til at opnå de samme resultater.

Er slap som Microsoft-teams?

Microsoft Teams giver dig mulighed for at planlægge stemme- og videomøder med specifikke deltagere inden for en kanal, og tilbyder ligesom Slack 1: 1 taleopkald via Microsoft Teams-mobilappen. En anden mindre kanalbaseret forbedring i forhold til Slack er, at du ikke behøver at aktivere en e-mail-integration.

Kan du have 2 slap konti?

10 svar. Mens hver holdkonto er adskilt, kan du bruge den samme e-mail-adresse til at tilmelde dig flere hold. Du kan være logget ind på flere Slack-hold på én gang, og når du logger ud af et hold, påvirker det ikke dine konti på andre hold. ... Indtast din e-mail-adresse og adgangskode for at logge ind.

Kan du flette to slap konti?

Flet konti, der har den samme e-mail-adresse. Tilføj brugere fra eksportfilen som nye medlemmer af dit Slack-arbejdsområde. Føj brugernes meddelelser til Slack og knyt dem til en deaktiveret konto. Når du er klar, kan du genaktivere disse brugere, så de kan begynde at bruge deres nye arbejdsområde.

Kan du bruge slap i en browser?

Åbn Slack desktop-appen, og klik på Log ind for Slack. Du føres til din webbrowser.

Er Slack-app sikker?

Da Slack primært er en webapp, bruger den HTTPS-kryptering ligesom ethvert legitimt websted, der indsamler potentielt følsomme data. Selvom dette betyder, at data er krypteret både undervejs og i hvile på Slacks servere, er dets sikkerhed helt underlagt platformen og dens egne sikkerhedsprotokoller.

Hvilke apps fungerer med slap?

Bedste Slack-apps, integrationer og bots

Kan du integrere slap på et websted?

Ja, du kan integrere en Slack-kanal på et websted.

Husk en sendt e-mail med Gmails nye fortryd-knap
Hvordan fortryder jeg en sendt e-mail? Hvordan kan jeg huske en meddelelse i Gmail, der allerede er sendt? Hvor er knappen Fortryd Send i Gmail? Hvord...
hvordan man laver outlook-samtaler som gmail
Hvordan får jeg Outlook til at ligne Gmail? Hvordan ændrer jeg samtaleindstillingerne i Outlook? Hvordan viser jeg e-mail-samtaler i Outlook? Har Outl...
Panelfaner Adskil enhver Chrome-fane i et flydende panel
Panelfaner er enkle og nemme at bruge; klik blot på ikonet Panelfaner, når du er på den fane, du vil flyde, og klik derefter på 'Pop denne fane i et p...