Snak

5 fantastiske IRC-klienter til Linux

5 fantastiske IRC-klienter til Linux

7 Bedste IRC-klienter til Linux

  1. WeeChat. Det er en let, hurtig, meget udvidelig kommandolinjebaseret og frem for alt cross-platform chatklient, der kører på Unix, Linux, BSD, GNU Hurd, Windows og Mac OS. ...
  2. Pidgin. ...
  3. XChat. ...
  4. HexChat. ...
  5. Irssi. ...
  6. Konversation. ...
  7. Quassel IRC.

  1. Er IRC-klient sikker?
  2. Hvordan opretter jeg forbindelse til IRC i terminal?
  3. Hvordan opretter du en IRC?
  4. Brug hackere IRC?
  5. Hvilken IRC-klient skal jeg bruge?
  6. Hvordan bruger jeg hex chat?
  7. Hvordan bruger jeg irssi?
  8. Hvordan registrerer jeg et kaldenavn på IRC?
  9. Er IRC død?
  10. Er IRC ulovligt?
  11. Bruger folk stadig IRC?
  12. Er XDCC sikkert?
  13. Hvad bruges IRC chat til?
  14. Er IRC open source?

Er IRC-klient sikker?

IRC bruger som standard ikke kryptering [1]. Du kan dog bruge SSL oven på TCP, hvis både klienten og serveren understøtter det [2]. Vær forsigtig, de fleste netværk har flere servere, og de kommunikerer muligvis ikke på en sikker måde. Desuden er DCC-forbindelser (direkte forbindelser til andre IRC-brugere) muligvis ikke krypteret.

Hvordan opretter jeg forbindelse til IRC i terminal?

IRC-konsolklient

Efter installation af irssi kan du skrive “irssi” i en terminal, og programmet starter. For at oprette forbindelse til “MegaGlest” IRC-rummet som vi gjorde tidligere, kan du skrive “/ SERVER irc.freenode.org ”og tryk på enter, og skriv derefter“ / JOIN #megaglest ”og tryk enter igen, så er du klar til at gå.

Hvordan opretter du en IRC?

Her er alt hvad du skal gøre for at oprette din egen IRC-kanal.

  1. Download en IRC-klient. For at deltage i en IRC skal du først have en klient. ...
  2. Deltag i et IRC-netværk. IRC er opdelt på mange netværk. ...
  3. Opret en IRC-kanal. Nu hvor du har forbindelse til et netværk og har et kaldenavn, er det tid til at oprette din IRC-kanal.

Brug hackere IRC?

Du kan chatte med en hacker i realtid i et af de mange hacker-chatrum, der dukker op på næsten alle IRC-netværk (Internet Relay Chat). For at gøre dette har du brug for et specielt IRC-program, såsom mIRC (tilgængelig på http: // www.mirc.co.uk).

Hvilken IRC-klient skal jeg bruge?

XChat. Det er en IRC-klient til Linux og Windows, der gør det muligt for brugere at oprette forbindelse til flere chatnetværk samtidigt. XChat er også let at bruge med funktioner som understøttelse af filoverførsler, meget udvidelig ved hjælp af plugins og scriptsfunktionalitet.

Hvordan bruger jeg hex chat?

Naviger til HexChat, netværksliste, fremhæv FreeNode og klik på "Rediger..."Fremhæv posten under" Servere til freenode "(for eksempel chat.freenode.net / 6667) og klik på fanen Rediger. Skift denne linje til: chat.freenode.net / 6697.

Hvordan bruger jeg irssi?

For at starte Irssi skal du følge nedenstående trin.

  1. Start en ny skærmsession kaldet chat, så Irssi fortsætter med at køre, når du lukker din terminalsession: skærm -S chat.
  2. Start Irssi: irssi. Du skal se Irssi-startskærmen på standardchatgrænsefladen:

Hvordan registrerer jeg et kaldenavn på IRC?

Registrering

  1. Vælg en master, "primær", kaldenavn. ...
  2. Skift til dit ønskede kaldenavn. ...
  3. Registrer dit IRC-nick: / msg NickServ REGISTER YourPassword youremail @ eksempel.com. ...
  4. Det er nyttigt, men ikke påkrævet, at have et alternativt nick grupperet til din konto.

Er IRC død?

IRC (Internet Relay Chat) har eksisteret siden 1988, hvilket gør det ældgammelt med hensyn til internet. Og selvom det stadig bruges af hundreder af tusinder af brugere over hele verden, har IRC oplevet en dramatisk nedgang i brugen.

Er IRC ulovligt?

Sikker på, måske efter båndbredde, er 99% af IRC-trafikken ulovlig. Bortset fra de binære filoverførsler selv, vil jeg sandsynligvis sige 99% af al resterende IRC-trafik (i.e. in-channel) er helt lovligt. Faktisk læste jeg artiklen, og han siger, at "99.9% af IRC-trafikken til de top 60 kanaler er 'ulovlig.

Bruger folk stadig IRC?

I dag er der stadig over 2.000 IRC-servere og næsten 500 IRC-netværk (grupper af tilknyttede servere), der opererer over hele verden. ... Selvom IRC's befolkning kun er en brøkdel af, hvad den plejede at være, er en kernegruppe af mennesker, der bare vil have grundlæggende tekstchat, der stadig chatter den dag i dag.

Er XDCC sikkert?

Er irc-xdcc sikker at bruge? NPM-pakken irc-xdcc blev scannet for kendte sårbarheder og manglende licens, og der blev ikke fundet nogen problemer. Således blev pakken anset for at være sikker at bruge.

Hvad bruges IRC chat til?

IRC (Internet Relay Chat) er en protokol til tekstmeddelelser i realtid mellem internetforbundne computere oprettet i 1988. Det bruges hovedsageligt til gruppediskussion i chatrum kaldet “kanaler”, selvom det understøtter private meddelelser mellem to brugere, dataoverførsel og forskellige kommandoer på serversiden og klientsiden.

Er IRC open source?

IRC (Internet Relay Chat) er en open source-protokol, der kan bruges til tekstbaseret kommunikation via flere brugere via kanaler.

hvordan får jeg min iphone til at huske min e-mail-adresse
Aktivering af autofyld Gå til Indstillinger. Rul ned til Safari. Vælg “Autofyld” Drej skyderen til “Brug kontaktoplysninger” TIL. Tryk på “Min info” V...
outlook multiple accounts
You can add up to 20 different email accounts to one Outlook account. Not only does Outlook work as an email client, but it's also an effective email ...
hvordan man får gmail til at se mere professionel ud
25 Gmail-tip, der får dig til at se mere professionel ud, fortryde afsendelse. ... Ændring af vedhæftet fil. ... Har ikke en fjollet e-mail-adresse. ....