Radio

5 af de bedste radioapps til Android

5 af de bedste radioapps til Android

Top 5 bedste radioapps til Android i 2019

  1. Hvad er den bedste radioapp?
  2. Er der en app til at lytte til lokale radiostationer?
  3. Kan du lytte til FM-radio på Android?
  4. Er der en app til radio uden internet?
  5. Brug lytter til radio meget data?
  6. Er Tune in Radio Free?
  7. Hvad er den bedste gratis FM-radioapp?
  8. Hvad er den bedste offline radioapp?
  9. Er der en FM-senderapp?
  10. Hvilke Samsung-telefoner har FM-radio?
  11. Hvilken er den bedste offline FM-radioapp til Android?
  12. Har min telefon en FM-radiochip?

Hvad er den bedste radioapp?

Top streaming-radio-apps til iOS og Android

Er der en app til at lytte til lokale radiostationer?

Disse tjenester / apps, såsom iHeartRadio eller TuneIn, giver dig mulighed for at lytte til næsten enhver radiostation i USA og mange flere globalt. På denne måde kan du holde kontakten med dine lokale stationer, når du er væk hjemmefra - eller lytte til det bedste af det bedste fra hvor som helst i verden!

Kan du lytte til FM-radio på Android?

Hvis din telefon har en indbygget FM-radiotuner, men ikke har en aktie-app, der giver dig adgang til den, er NextRadio det bedste valg. Installationsprocessen er enkel - bare installer appen, så hvis din enhed understøttes, kan du indstille på live FM-udsendelser.

Er der en app til radio uden internet?

For at lytte til FM-radio uden data skal du bruge en telefon med en indbygget FM-radiochip, en FM-radioapp og øretelefoner eller hovedtelefoner. NextRadio er en god Android-app, der lader dig lytte uden data (hvis telefonen har en FM-chip) og inkluderer en grundlæggende tuner.

Brug lytter til radio meget data?

Så hvis du lytter til en "standard" 128 kbps radiostream på noget som TuneIn i en time på din smartphone, vil det forbruge 60 MB (eller 56.25 MB for at være præcis) af data. ... Så du kan nu køre til arbejde, og du er ikke bare begrænset til CD'er eller FM-radioer mere.

Er Tune in Radio Free?

TuneIn Radio er den 800 pund gorilla af internetradioaggregatorer. Du kan bruge tjenesten på nettet eller med en Android- eller iOS-app, men en annoncefri oplevelse koster $ 9.99 pr. Måned.

Hvad er den bedste gratis FM-radioapp?

For mig er den bedste radioapp MyTuner Free og MyTuner Pro. Fremragende apps med mere end 50000 stationer fra hele verden! Jeg bruger det i kombination med Android Auto. Perfekt!

Hvad er den bedste offline radioapp?

Heldigvis er der offline FM-radioapps, som du kan downloade.
...
6 bedste FM-radioapps uden internet til Android og iOS

Er der en FM-senderapp?

Nogle Android-telefoner leveres med indbygget FM-transmitterfunktionalitet, i hvilket tilfælde du kan bruge dette indbygget eller med en gratis app såsom Quick FM-sender og derefter udsende MP3 og andre lydfiler på din telefon til din bilradio.

Hvilke Samsung-telefoner har FM-radio?

2021 Telefoner med FM-radio

Hvilken er den bedste offline FM-radioapp til Android?

Hvis ja, skal du tjekke nedenstående top 5 bedste radioapps til Android i 2019.

Har min telefon en FM-radiochip?

Det er en almindelig teknologi, som du bruger i din bil eller derhjemme. De fleste mennesker ved dog ikke, at de har det på deres telefon. Hvis du ikke allerede har gættet, har din smartphone sandsynligvis en FM-radiomodtager indbygget lige i den. Du skal bare aktivere den, og du har derefter en FM-tuner på din telefon.

Opret en genvej til at indtaste din e-mail-adresse [iOS]
Gå til indstillinger> generel> tastatur> genveje. Tryk på + -tegnet, indtast din e-mail-adresse som sætningen og dit navn som genvej. Tryk på...
sorteret e-mail-sporing
Hvad er Sortd for Gmail? Hvordan kan jeg spore, hvor en e-mail blev åbnet? Hvad er den bedste e-mail-tracker? Har Gmail e-mail-sporing? Er Sortd sikke...
Gmail fortryder afsendelse
Log ind på Gmail, og klik på ikonet Gear () øverst til højre, og vælg Indstillinger. Rul ned til Fortryd afsendelse under fanen Generelt. Klik på rull...