Forstyrre

Aktivér 'Forstyr ikke' på iPhone ved hjælp af Siri eller en låseskærm

Aktivér 'Forstyr ikke' på iPhone ved hjælp af Siri eller en låseskærm
  1. Forstyr ikke på iPhone har låseskærm?
  2. Hvordan sætter jeg iPhone i DND-tilstand?
  3. Hvorfor bliver iPhone tavs, når den er låst?
  4. Hvilken knap er Forstyr ikke?
  5. Hvordan får du et opkald gennem Forstyr ikke?
  6. Hvad sker der med tekster, når Forstyr ikke er aktiveret?
  7. Hvorfor kommer opkald igennem på Forstyr ikke?
  8. Hvad sker der, når du ringer til nogen på Do Not Disturb?
  9. Har iPhone en person, der ikke forstyrrer?
  10. Hvordan fjerner jeg stilhed, mens iPhone er låst?
  11. Hvordan fjerner jeg stilhed, når iPhone er låst?
  12. Forstyr ikke, mens telefonen er låst?

Forstyr ikke på iPhone har låseskærm?

Du kan vælge, om Forstyr ikke lydløs iPhone kun, når den er låst, eller endda når den er låst op.

Hvordan sætter jeg iPhone i DND-tilstand?

Der er to måder at slå Forstyr ikke til eller fra: Gå til Indstillinger > Forstyr ikke for at aktivere Forstyr ikke manuelt eller indstil en tidsplan. for at tænde eller slukke for det.

Hvorfor bliver iPhone tavs, når den er låst?

Det kan ved et uheld indstilles til lydløs position. Ingen af ​​disse indstillinger kan anvendes, hvis du ikke har "Forstyr ikke" slået til i indstillingen øverst på skærmen; jeg.e., hvis Forstyr ikke er slået fra, betyder det ikke noget, om du har valgt "Altid" eller "Mens iPhone er låst."

Hvilken knap er Forstyr ikke?

På Android-telefoner

Åbn først appen Indstillinger og gå til Lyd > Forstyr ikke.

Hvordan får du et opkald gennem Forstyr ikke?

Åbn Indstillinger. Tryk på "Forstyr ikke" Skift Forstyr ikke til "til" I telefonafsnittet på skærmen skal du trykke på "Tillad opkald fra"

Hvad sker der med tekster, når Forstyr ikke er aktiveret?

Når Forstyr ikke er tændt, sender det indgående opkald til telefonsvarer og advarer dig ikke om opkald eller tekstbeskeder. Det dæmper også alle meddelelser, så du ikke bliver forstyrret af telefonen. Du vil muligvis aktivere tilstanden Forstyr ikke, når du går i seng eller under måltider, møder og film.

Hvorfor kommer opkald igennem på Forstyr ikke?

Standardindstillingerne for forstyr ikke på iPhone kan være årsagen til at modtage opkald på trods af at DND-indstilling er aktiveret. Som standard tavler iOS kun indgående opkald og meddelelser, når iPhone er låst. Det betyder, at hvis du aktivt bruger iPhone med DND aktiveret, får du opkald og beskeder fra brugerne.

Hvad sker der, når du ringer til nogen på Do Not Disturb?

Ring igen

Som standard er Forstyr ikke indstillet til at tillade opkald, hvis det samme nummer ringer igen inden for tre minutter - ideen er at ignorere de fleste opkald, men lade igennem hasteopkald. Med andre ord bør dit første skridt, hvis du har mistanke om, at din ven bruger Do not Disturb, være at ringe igen med det samme.

Har iPhone en person, der ikke forstyrrer?

Sådan aktiveres Forstyr ikke for en individuel kontakt

Hvordan fjerner jeg stilhed, mens iPhone er låst?

Den korrekte måde at få hele "Silence", mens låste indstillinger er deaktiveret, er at rulle ned til "Tillad opkald fra:". Klik på den knap, og vælg ALLE. Der er ikke mere screening af opkald, mens telefonen er låst.

Hvordan fjerner jeg stilhed, når iPhone er låst?

For at gøre det skal du åbne appen Indstillinger, rulle ned og trykke på “Lyde & Haptics ”mulighed. På iPads og ældre iPhones skal du trykke på "Lyde" i stedet. Rul ned til bunden af ​​skærmen, og find indstillingen "Lås lyd". Tryk på kontakten til højre for at skifte låselyde fra.

Forstyr ikke, mens telefonen er låst?

Forstyr ikke har også kun en effekt, når din telefonskærm er låst. Når din telefon er låst, reagerer dens skærm ikke på din berøring, men den kan stadig modtage tekster, opkald og andre meddelelser.

indstil standard e-mail-klient windows 10
Skift Windows 10-standard-e-mail-app For at indstille din yndlings-e-mail-klient som systemstandard skal du gå til Indstillinger > Apps > Standa...
MailTrack fortæller dig, når din e-mail er blevet leveret og læst [Chrome]
Hvad betyder afsender, der er underrettet om Mailtrack?? Hvordan ved jeg, om min e-mail er blevet læst Gmail? Vil modtageren vide, at jeg bruger Mailt...
Stop fanen 'Log ind' fra åbning, hver gang du starter Chrome
Hvordan stopper jeg faner fra automatisk at åbne i Chrome? Hvordan får jeg Chrome til at stoppe med at åbne login? Hvordan stopper jeg åbning af faner...