Foretrukne

Aktivér favoritlinjen

Aktivér favoritlinjen

For at aktivere det skal du åbne Internet Explorer. Højreklik derefter på den øverste side af Internet Explorer-vinduet, og der vises en kontekstmenu. Klik på indstillingen Favoritlinje i højreklikmenuen. Nu vises bjælken med dine yndlingswebsteder under dine faner.

  1. Hvordan får jeg min favoritbjælke tilbage?
  2. Hvor er favoritlinjen?
  3. Hvordan tænder jeg favoritbjælken i Chrome?
  4. Har Chrome en favoritlinje?
  5. Hvordan tilføjer jeg favoritter til kantværktøjslinjen?

Hvordan får jeg min favoritbjælke tilbage?

Højreklik et vilkårligt sted øverst i browservinduet (A). Fra rullemenuen, der vises, skal du klikke på Favoritbjælke (B) for at slå den til og fra.

Hvor er favoritlinjen?

For at få vist favoritlinjen, skal du højreklikke på toppen af ​​browservinduet og derefter vælge Favoritbjælke. Hvis du vil gemme det aktuelle websted på favoritlinjen, skal du klikke på stjernen i venstre hjørne af bjælken. Foretrukne mapper: Hvis du har et par favoritter om et emne, kan du overveje at oprette en mappe til dem.

Hvordan tænder jeg favoritbjælken i Chrome?

Google Chrome

1. For at vise bogmærker i Chrome skal du klikke på ikonet med tre vandrette bjælker i øverste højre hjørne for at åbne kontrolpanelet. 2. Hold markøren over "Bogmærker" i kontrolpanelet for at få vist en anden menu, hvor du kan klikke på teksten "Vis bogmærkebjælke" for at slå bjælken til eller fra.

Har Chrome en favoritlinje?

Bogmærkebjælken er ikke tilgængelig på Chrome til Android-enheder, iPhones eller iPads. Men du kan stadig administrere dine bogmærker i Chrome på en mobilenhed. Du kan også synkronisere dine bogmærker mellem enheder ved at logge ind på Chrome.

Hvordan tilføjer jeg favoritter til kantværktøjslinjen?

Føj et sted til mine favoritter i Microsoft Edge

  1. Åbn Microsoft Edge, og gå til det sted, du vil føje til dine favoritter.
  2. Vælg knappen Føj denne side til favoritter i adresselinjen.
  3. Omdøb favoritten (hvis du vil) og / eller vælg en anden mappe at gemme den i, og vælg derefter Udført.

PinTabAlt gendanner fastgjorte faner fra flere lukkede Windows i Firefox
Hvordan gendanner jeg mine fastgjorte faner i Firefox? Hvordan får jeg mine fastgjorte faner tilbage? Hvorfor forsvinder mine fastgjorte faner ved at ...
Sådan fastgøres en note til toppen i macOS
Fastgørelse af noter Start Notes-appen, og vælg en note. Stryg noten til højre, og klik derefter på. Eller klik på File i appmenuen øverst til venstre...
backup sticky notes windows 10
Hvordan sikkerhedskopierer jeg mine sticky notes i Windows 10? Kan klistermærker sikkerhedskopieres? Hvor er Windows 10 sticky notes gemt? Hvordan ove...