Kontrollere

google stavekontrol

google stavekontrol

Hvordan aktiverer jeg stavekontrol for Google Chrome?

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Rul hele vejen ned, og klik på Avancerede indstillinger.
  3. Under privatlivets fred skal du finde ud af "Brug en webservice til at løse stavefejl".
  4. Tænd for funktionen ved at trykke på skyderen. Glideren bliver blå, når stavekontrollen er tændt.

  1. Hvordan aktiverer jeg stavekontrol på Google-websteder?
  2. Hvordan aktiverer jeg stavekontrol?
  3. Har Gmail stavekontrol?
  4. Hvor er stavekontrolknappen?
  5. Hvordan tænder jeg automatisk stavekontrol i Gmail?
  6. Kan du stavekontrol et websted?
  7. Er der en app til stavekontrol?
  8. Hvorfor fungerer stavekontrol ikke?
  9. Har min telefon stavekontrol?
  10. Hvordan aktiverer jeg stavekontrol i min e-mail?
  11. Hvordan kontrollerer jeg mine grammatikfejl på Google?
  12. Hvordan korrigerer Google stavefejl?

Hvordan aktiverer jeg stavekontrol på Google-websteder?

Kontroller stavning

  1. Trin 1: Tænd for stavekontrol. Klik på Indstillinger på Google Toolbar . Klik på Værktøjer. Tjek stavekontrol. Klik på Gem.
  2. Trin 2: Kontroller stavning. Klik på Kontroller på Google Toolbar . Klik på pil ned for at ændre stavekontrolsproget. Vælg sprog. Var dette til hjælp? Ja Nej. Hjælp.

Hvordan aktiverer jeg stavekontrol?

Træk først meddelelsesskærmen ned og tryk på tandhjulsikonet. Derefter skal du rulle ned til Sprog og input. På Samsung Galaxy-enheder findes dette under menuen General Management; på Android Oreo er det under System. I menuen Sprog og input skal du finde indstillingen "Stavekontrol".

Har Gmail stavekontrol?

Du kan få Gmail til at kontrollere stavningen og grammatikken i dine e-mails, mens du skriver. Åbn Google Gmail på din computer. Indstillinger. Klik på Generelt øverst.

Hvor er stavekontrolknappen?

For at starte en kontrol af stavning og grammatik i din fil skal du bare trykke på F7 eller følge disse trin:

  1. Åbn de fleste Office-programmer, klik på fanen Gennemse på båndet. ...
  2. Klik på Stavekontrol eller Stavekontrol & Grammatik.
  3. Hvis programmet finder stavefejl, vises en dialogboks med det første forkert stavede ord fundet af stavekontrollen.

Hvordan tænder jeg automatisk stavekontrol i Gmail?

Aktivér Gmail stavekontrol

Log ind på din Gmail-konto, og klik på knappen Skriv (+) for at oprette en ny e-mail. I vinduet Ny besked skal du klikke på de tre prikker (nederst til højre). Vælg indstillingen Kontroller stavning. Dette aktiverer stavekontrollen for din Gmail-konto.

Kan du stavekontrol et websted?

Typosaurus er den ultimative stavekontrol på webstedet til at grave op på de pinlige stavefejl, du måske har savnet i millioner af år. Dette værktøj giver dig mulighed for at kontrollere stavningen på en webside. Den understøtter i øjeblikket kun engelsk og fransk.

Er der en app til stavekontrol?

WhiteSmoke er en komplet grammatikkontrol bygget til alle enheder, der integreres med Mac, Windows og de fleste browsere. Mobilappen er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder. WhiteSmoke inkluderer en grammatik-, stave-, stil- og tegnsætningskontrol samt en unik oversættelsesfunktion.

Hvorfor fungerer stavekontrol ikke?

Vælg fanen Filer, og vælg derefter Valg. I dialogboksen Word-indstillinger skal du vælge Korrektur. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Kontroller stavning, mens du skriver, er markeret i afsnittet Når du retter stavning og grammatik i Word. Sørg for, at alle afkrydsningsfelter er markeret i afsnittet Undtagelse for.

Har min telefon stavekontrol?

De fleste Android-enheder skal have stavekontrollen slået til som standard. ... Sådan aktiveres stavekontrol på Android 8.0, gå til systemindstillinger > System > Sprog & Indgang > Fremskreden > Stavekontrol. Sådan aktiveres stavekontrol på Android 7.0, gå til systemindstillinger > Sprog & Indgang > Stavekontrol.

Hvordan aktiverer jeg stavekontrol i min e-mail?

Klik på Filer > Muligheder > Post. Marker afkrydsningsfeltet Kontroller altid stavning inden afsendelse under Skriv meddelelser.

Hvordan kontrollerer jeg mine grammatikfejl på Google?

Du kan kontrollere din stavning og grammatik og derefter acceptere eller ignorere rettelserne.

  1. Åbn et dokument i Google Docs.
  2. Klik på Stavekontrol øverst til venstre. . En boks åbnes i øverste højre hjørne. Klik på Skift for at bruge et forslag. Klik på Ignorer for at ignorere et forslag. Klik på Mere for at acceptere eller ignorere alle forslag.

Hvordan korrigerer Google stavefejl?

Google finder ud af mulige stavefejl og deres sandsynlige korrekte stavemåder ved at bruge ord, den finder, mens de søger på nettet og behandler brugerforespørgsler.

Fortryd Send gmail efter 30 sekunder
Log ind på Gmail, og klik på ikonet Gear () øverst til højre, og vælg Indstillinger. Rul ned til Fortryd afsendelse under fanen Generelt. Klik på rull...
De 8 bedste e-mail-klienter til Android i 2019
De 8 bedste e-mail-apps til Android BlueMail til detaljeret tilpasning. ProtonMail til forenkling af sikkerhed og privatliv. Gmail til at organisere d...
outlook multiple accounts
You can add up to 20 different email accounts to one Outlook account. Not only does Outlook work as an email client, but it's also an effective email ...