Hørbar

Sådan sikkerhedskopieres Audible-biblioteket på Linux med OpenAudible

Sådan sikkerhedskopieres Audible-biblioteket på Linux med OpenAudible
  1. Hvordan sikkerhedskopierer jeg mine hørbare bøger?
  2. Hvordan synkroniserer jeg mit hørbare bibliotek?
  3. Kan du bytte hørbare bøger med venner?
  4. Kan jeg dele hørbare bøger med familien?
  5. Hvordan flytter jeg bøger fra Audible til cloud?
  6. Kan jeg gemme hørbare bøger på USB?
  7. Hvorfor vises ikke min hørbare bog i mit bibliotek?
  8. Hvordan synkroniserer jeg lydbøger til min Iphone 2020?
  9. Hvorfor kan jeg ikke downloade min Audible-bog?
  10. Kan jeg flette to hørbare konti?
  11. Kan høres gratis med Prime?
  12. Hvor mange gange kan du returnere en bog om Audible?

Hvordan sikkerhedskopierer jeg mine hørbare bøger?

En ting, du har brug for at vide, før du sikkerhedskopierer Audible-bøger, er, at sikkerhedskopiering af filerne ikke kun er at downloade dem offline.
...

  1. Trin 1 Download hørbare bøger til din Mac eller pc. ...
  2. Trin 2 Importer hørbare bøger til TunesKit. ...
  3. Trin 3 Juster outputindstillinger. ...
  4. Trin 4 Konverter hørbare bøger til almindeligt format.

Hvordan synkroniserer jeg mit hørbare bibliotek?

Opdater dit bibliotek

  1. Åbn Audible-appen.
  2. Tryk på profilikonet i nederste højre hjørne.
  3. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på Data & Opbevaring.
  5. Tryk på Opdater bibliotek.
  6. Tryk på Bibliotek nederst på skærmen.
  7. Tryk på Titler efterfulgt af Alle titler.

Kan du bytte hørbare bøger med venner?

Hver bog, du ejer i dit hørbare bibliotek, kan du dele med en ven. Det er helt gratis, og du kan nemt sende den valgbare Audible-bog direkte fra appen. ... Ja - du kan kun dele hørbare bøger med den samme ven en gang.

Kan jeg dele hørbare bøger med familien?

Deling af familiebiblioteker giver dig mulighed for at dele dine Amazon- og Audible-bøger med de andre medlemmer af dit Amazon Household. Som et hørbart medlem betyder det, at du vil kunne dele alle bøger i dit bibliotek med det andet medlem af dit Amazon-husholdning.

Hvordan flytter jeg bøger fra Audible til cloud?

Skift til lydbøger i øverste venstre panel, så vises alle dine lydbøger, og du kan vælge de lydbøger, du vil konvertere. For at flytte hørbare lydbøger til iCloud kan du klikke på indstillingsknappen for at indstille AAC eller MP3 som outputformat. Du kan klikke på Konverter-knappen for at starte konverteringsprocessen.

Kan jeg gemme hørbare bøger på USB?

Trin 1: Indsæt USB-drevet i en USB-port på din computer. Trin 2: Åbn outputmappen, og vælg de konverterede lydbøger, du vil kopiere. ... Trin 3: Højreklik på dit valg, vælg "Send til" og klik derefter på dit USB-drev Trin 4: Vent på, at filerne skal kopieres Når alle er kopieret . aa og .

Hvorfor vises ikke min hørbare bog i mit bibliotek?

Svar. Dit køb af lydbog vises muligvis ikke i dit bibliotek af en eller flere af følgende årsager: Købet blev ikke behandlet, fordi vi ikke kunne modtage betaling fra din standardbetalingsmetode.

Hvordan synkroniserer jeg lydbøger til min Iphone 2020?

Vælg Lydbøger i knapbjælken. Marker afkrydsningsfeltet "Synkroniser lydbøger til [enhedsnavn]" for at aktivere synkronisering af dine lydbøger. Med afkrydsningsfeltet valgt er synkronisering indstillet til at overføre alle dine lydbøger til din enhed.

Hvorfor kan jeg ikke downloade min Audible-bog?

Der kan være et par grunde til, at din titel ikke downloades: Appen skal muligvis opdateres. Det kan være nødvendigt at ændre downloadkvaliteten i appen. Du skal muligvis ændre download ved hjælp af deleindstilling i appen.

Kan jeg flette to hørbare konti?

Ja. du kan, men du kan kun gøre det, hvis du fusionerer alle dine hørbare konti. Du kan dog ikke fusionere mere end 1 alene; kontakt supportpersonalet, hvis du har brug for at flette to eller flere konti.

Kan høres gratis med Prime?

Hvordan fungerer Audible? Selvom det teknisk set er et Amazon-firma, er Audible ikke inkluderet i et Prime-medlemskab, så du bliver nødt til at tilmelde dig det separat. Når du først har gjort det, får du adgang til mere end 470.000 lydbogs titler (og optælling).

Hvor mange gange kan du returnere en bog om Audible?

Ja, du kan returnere lydbøger, som du har lyttet til fuldt ud. Jeg har gjort dette ved 3 lejligheder, men jeg kiinda fortryder at have gjort det.

Sådan stoppes e-mail-sporing med en VPN
Hvordan forhindrer jeg, at min e-mail spores? Stop VPN med at spore? Kan du spores, hvis du bruger en VPN? Hvordan påvirker en VPN e-mail? Hvordan ved...
sorteret e-mail-sporing
Hvad er Sortd for Gmail? Hvordan kan jeg spore, hvor en e-mail blev åbnet? Hvad er den bedste e-mail-tracker? Har Gmail e-mail-sporing? Er Sortd sikke...
indstil standard e-mail-klient windows 10
Skift Windows 10-standard-e-mail-app For at indstille din yndlings-e-mail-klient som systemstandard skal du gå til Indstillinger > Apps > Standa...