Blokeret

Sådan er du sikker på, at en person har blokeret dig på Whatsapp

Sådan er du sikker på, at en person har blokeret dig på Whatsapp

Blokeres af nogen

  1. Du kan ikke længere se en kontakts sidst set eller online i chatvinduet. ...
  2. Du kan ikke se opdateringer til en kontakts profilbillede.
  3. Alle meddelelser, der sendes til en kontakt, der har blokeret dig, viser altid et flueben (besked sendt) og viser aldrig et andet flueben (meddelelse leveret).

Husk en sendt e-mail med Gmails nye fortryd-knap
Hvordan fortryder jeg en sendt e-mail? Hvordan kan jeg huske en meddelelse i Gmail, der allerede er sendt? Hvor er knappen Fortryd Send i Gmail? Hvord...
Sådan oprettes en anonym e-mail for at beskytte din identitet
Trinene i oprettelse af en anonym mail ved hjælp af denne metode er Få et nyt telefonnummer, som du vil bruge til at godkende kontoen. Få et falsk nav...
hvordan man gemmer e-mail-adresse på iphone
Gem og find e-mail-adresser i Mail på iCloud.com Tilføj en kontakt fra en e-mail, du har modtaget se meddelelsen. Klik på afsenderens navn eller e-mai...