Slet

Sådan slettes chat i Microsoft Teams

Sådan slettes chat i Microsoft Teams

Prøv det!

  1. Mens du ikke kan slette en hel chat, kan du skjule en chat fra din chatliste, hvis den ikke længere er relevant for dig. Vælg den chat, du vil skjule, og derefter Flere indstillinger > Skjule.
  2. Hvis du har brug for at gå tilbage og slette noget, du lige har sendt, skal du gå til beskeden og vælge Flere indstillinger. > Slet.

  1. Kan du slette en samtale i Microsoft-teams?
  2. Hvorfor kan jeg ikke slette en chat i Microsoft-teams?
  3. Hvordan sletter jeg samtaler?
  4. Kan Microsoft teams chat overvåges?
  5. Hvordan rydder jeg Microsoft-teamhistorik?
  6. Hvad sker der, når du skjuler en chat i Microsoft-teams?
  7. Hvordan sletter jeg et team?
  8. Hvordan sletter jeg en hel teksttråd?
  9. Hvordan sletter du iMessage, så personen ikke kan se det?

Kan du slette en samtale i Microsoft-teams?

Sletning af en enkelt chatbesked på Microsoft Teams

Så længe det er din besked, er du fri til at redigere eller slette den. Gå ind i den kanal, hvor du vil fjerne beskeden, og klik på ikonet med tre prikker ... for Flere muligheder. Der kan du vælge at slette beskeden eller redigere den.

Hvorfor kan jeg ikke slette en chat i Microsoft-teams?

Sørg for, at indstillingen inde i teamet er markeret. Politikken indstiller dybest set evnen til at gøre det og standardindstillingen, ikke nødvendigvis vende den til alle eksisterende hold, hvis den er indstillet. Gå til holdet, administrer holdet > Indstillinger > Medlemstilladelser, skal se, at ejeren også kan slette alle beskeder der.

Hvordan sletter jeg samtaler?

Android

  1. Åbn chatten.
  2. Tryk og hold på en besked, du har sendt inden for de sidste 3 timer.
  3. Tryk på Slet .
  4. Vælg Slet for alle.

Kan Microsoft teams chat overvåges?

Kan Microsoft Teams overvåges? Det korte svar er Ja. Din arbejdsgiver kan overvåge, hvad du laver inden for teams. De kan også logge samtaler, optage opkald og spore dit kamera, når du er i et møde.

Hvordan rydder jeg Microsoft-teamhistorik?

Desværre er der i skrivende stund ingen indbygget mulighed for at rydde søgehistorikken i Teams. Der er dog et arbejde rundt, der er lige så let! Alt hvad du skal gøre er at logge ud og tilbage til Teams. Alle tidligere søgninger skal nu slettes.

Hvad sker der, når du skjuler en chat i Microsoft-teams?

Microsoft Teams understøtter muligheden for at skjule chat-samtaler. ... Skjul en chat betyder, at chatten ikke længere vil være synlig, før du eller et medlem af chatten sender en besked igen. Du kan også fjerne chats ved hjælp af søgefeltet.

Hvordan sletter jeg et team?

Følg disse trin for at slette et team.

  1. Vælg Teams i administrationscentret.
  2. Vælg et hold ved at klikke på holdnavnet.
  3. Vælg Slet. En bekræftelsesmeddelelse vises.
  4. Vælg Slet for at slette teamet permanent.

Hvordan sletter jeg en hel teksttråd?

Procedure

  1. Åbn din messaging-app.
  2. Tryk og hold på tråden / samtalen, du vil slette.
  3. Når ikonet bliver et flueben, skal du trykke på papirkurven øverst til højre for at slette. Du kan trykke på flere for at kontrollere dem, hvis du vil slette mere end en.

Hvordan sletter du iMessage, så personen ikke kan se det?

Du kan slette en hel samtale ved at stryge til venstre på den i din iPhones Messages-app. For at slette individuelle meddelelser skal du trykke og holde på meddelelsen, indtil du ser pop op-menuen, og derefter trykke på den for at komme til papirkurven.

windows 10 mail kunne vi ikke finde dine indstillinger
Hvor er indstillinger i Windows 10-mail? Hvorfor fungerer min mail ikke på Windows 10? Hvordan løser jeg min e-mail på Windows 10? Hvordan nulstiller ...
Sådan sender du e-mails som vedhæftede filer i Gmail
Videresend en e-mail som en vedhæftet fil Gå til Gmail på din computer. Vælg de ønskede e-mails. Klik på Mere. Frem som vedhæftet fil. I feltet Til sk...
Sådan deaktiveres Edge Browser-faner i Alt-fanen på Windows 10
Fjern Edge Tabs fra Alt + Tab Når appen Settings åbnes, skal du klikke på System fra listen. Klik derefter på Multitasking i menuen til venstre. Rul d...