Overlay

Sådan aktiveres Discord-overlay i spillet

Sådan aktiveres Discord-overlay i spillet

Inden du åbner dit spil, skal du gå ind i Discord og klikke på brugerindstillingerne. Dette er et lille tandhjulsikon nederst i vinduet ved siden af ​​dit brugernavn. Klik på indstillingen Overlay under appindstillingerne. Slå Aktiver In-Game Overlay til til ved at klikke på skyderen.

  1. Hvordan aktiverer jeg uoverensstemmelsesoverlay i Valorant?
  2. Hvordan aktiverer jeg spiloverlay?
  3. Hvordan får jeg uoverensstemmelsesoverlay på mit skrivebord?
  4. Hvordan aktiverer jeg spilaktivitet på uoverensstemmelse?
  5. Hvorfor fungerer min uoverensstemmelse ikke i Valorant?
  6. Hvordan flytter jeg overlayet i uoverensstemmelse?
  7. Forøger deaktivering af Steam-overlay FPS?
  8. Hvorfor fungerer min GeForce Overlay ikke?
  9. Mindsker GeForce-oplevelsen overlay FPS?
  10. Hvad er overlay i uoverensstemmelse?

Hvordan aktiverer jeg uoverensstemmelsesoverlay i Valorant?

Fix 1: Kontroller, om du har aktiveret overlay i spillet i Discord

  1. Klik på gearknappen for at åbne brugerindstillinger.
  2. Klik på Overlay i venstre panel. Sørg for, at du har slået skiftet ud for Aktivér overlay i spillet.
  3. Klik på Spil i venstre panel. Sørg for at aktivere overlay-funktionen i spillet til det spil, du spiller.

Hvordan aktiverer jeg spiloverlay?

Aktivering af Steam Overlay

Åbn Steam-klienten, og naviger til Steam > Indstillinger / præferencer > Fanen i spillet. Marker afkrydsningsfeltet ud for Aktivér Steam-overlay, mens du er i spillet.

Hvordan får jeg uoverensstemmelsesoverlay på mit skrivebord?

For at linke overlayet med Discord

Gå til indstillingerne for "Spilaktivitet", og klik på "Tilføj det."!"blå tekst. Du skal nu se dette store grønne banner, men sørg for at klikke på skærmikonet til højre for at skifte TIL overlayet for programmet. Når det er tændt, skal du klikke på knappen Luk indstillinger.

Hvordan aktiverer jeg spilaktivitet på uoverensstemmelse?

Åbn Discord > Klik på Brugerindstillinger nederst til venstre. Gå over til fanen Spilaktivitet > Aktiver “Vis det kørende spil som statusmeddelelse.”Når du først har tilføjet et spil og begynder at spille det. Discord viser automatisk, at du spiller det specifikke spil.

Hvorfor fungerer min uoverensstemmelse ikke i Valorant?

Discord-overlay fungerer muligvis ikke, fordi indstillingen ikke er slået til for dit spil. Lad os først kontrollere og sikre, at overlay i spillet er aktiveret i Discord. Start diskord, og klik på tandhjulsikonet i bunden for at åbne brugerindstillingerne. sørg for at du har slået skiftet ud for Aktivér overlay i spillet.

Hvordan flytter jeg overlayet i uoverensstemmelse?

Hvis du trykker på "Skift overlay-lås" -tasten, som som nævnt ovenfor er som standard "Skift +" ", åbnes et helt Discord-vindue. Nu kan du placere listen over brugere i din nuværende stemmekanal ved at klikke og trække den med ikonet med otte prikker i øverste venstre hjørne.

Forøger deaktivering af Steam-overlay FPS?

Deaktivering af dampoverlay kan helt sikkert give dig et meget tiltrængt boost i gennemsnitlig FPS. Jeg gik fra 230-260 til meget stabile 299 fps. Det er lidt besvær, men hvis du er på en dårlig pc, kan det være forskellen mellem 40-50 fps og 60-70 fps. For at deaktivere skal du gå til Indstillinger > Dampoverlay > I spil > Deaktiver Steam Overlay.

Hvorfor fungerer min GeForce Overlay ikke?

En af grundene til, at Nvidia-spiloverlay ikke fungerer på din pc, er på grund af en korrupt eller forældet grafikdriver. Sørg for at opdatere dine grafikdrivere til den nyeste version ofte løser fejl, der kan have fået dig til at opleve problemet.

Mindsker GeForce-oplevelsen overlay FPS?

Det forårsager massiv inputforsinkelse, fps falder og hukommelse lækker over tid, når du spiller. For at slå dette fra skal du blot gå til dine Geforce Experience-indstillinger og kigge efter noget kaldet "In-game Overlay" og sørge for, at det er markeret (gråtonet). ...

Hvad er overlay i uoverensstemmelse?

Discord in-game overlay giver dig mulighed for at bruge Discord tale- og tekstkanaler uden at skulle forlade spillet (mens du kører Discord-appen). Denne artikel skal komme i gang, men du kan også lide at tjekke Discords Games Overlay 101-vejledning for yderligere detaljer.

sorteret e-mail-sporing
Hvad er Sortd for Gmail? Hvordan kan jeg spore, hvor en e-mail blev åbnet? Hvad er den bedste e-mail-tracker? Har Gmail e-mail-sporing? Er Sortd sikke...
outlook multiple accounts
You can add up to 20 different email accounts to one Outlook account. Not only does Outlook work as an email client, but it's also an effective email ...
windows 10 mail kunne vi ikke finde dine indstillinger
Hvor er indstillinger i Windows 10-mail? Hvorfor fungerer min mail ikke på Windows 10? Hvordan løser jeg min e-mail på Windows 10? Hvordan nulstiller ...