Hindbær

Sådan installeres Plex-server på Raspberry Pi 4

Sådan installeres Plex-server på Raspberry Pi 4
  1. Hvordan installerer jeg Plex på Raspberry Pi-serveren?
  2. Kan du køre Plex på en Raspberry Pi 4?
  3. Er Raspberry Pi 4 kraftig nok til Plex?
  4. Er Raspberry Pi God til Plex-server?
  5. Kan jeg bruge en Raspberry Pi som medieserver?
  6. Hvad er RasPlex?
  7. Har Raspberry Pi 4 WIFI?
  8. Hvad er den bedste server til Plex?
  9. Hvordan SSH i Raspberry Pi?
  10. Hvad er kodning af Plex?

Hvordan installerer jeg Plex på Raspberry Pi-serveren?

Tutorial: hvordan man opretter en Raspberry Pi Plex medieserver

  1. Trin 1: Opdater Raspbian til den nyeste version. ...
  2. Trin 2: Aktivér HTTPS-overførsel under downloads. ...
  3. Trin 3: Tilføj dev2day-arkivet som en pakkekilde. ...
  4. Trin 4: Installer Plex Media Server. ...
  5. Trin 5: Skift serverbrugere. ...
  6. Trin 6: Indstil statisk IP-adresse til Raspberry Pi.

Kan du køre Plex på en Raspberry Pi 4?

Som sådan fungerer direkte spil meget bedre. 1080p direkte afspilningsfiler fungerer ekstremt godt på en Raspberry Pi 4. Desuden kan en Raspberry Pi 4 håndtere ca. 4 eller 5 samtidige direkteafspilningsfiler. Til streaming i hjemmet er Pi 4 en god Plex-serverindstilling.

Er Raspberry Pi 4 kraftig nok til Plex?

Raspberry Pi 4 er stadig meget mere energieffektiv end begge disse enheder. Hvis du ikke har behov for omkodning og gør det meste af din Plex-overvågning hjemmefra, skal du bare kode dine filer som noget, som dine enheder understøtter. ... Det er stadig en god mulighed, hvis du ikke har brug for omkodning.

Er Raspberry Pi God til Plex-server?

At køre en Raspberry Pi som en Plex-server kommer med flere fordele. Det tager ikke så meget plads som en server eller en pc i fuld størrelse. Det bruger også mindre elektricitet, selv når det er inaktiv hele dagen. ... Raspberry Pi 3 har en ARM-processor, der bare ikke har magt til at understøtte transkodning.

Kan jeg bruge en Raspberry Pi som medieserver?

En af de mest populære anvendelser til den billige Raspberry Pi-computer er som et mediecenter. Mens en model A eller Raspberry Pi Zero fungerer, får du de bedste resultater med en Raspberry Pi 3 eller 4. Selvom modeller tilbyder overlegen ydeevne, kan alle modeller levere en kompakt, overkommelig mediecenterløsning med lav effekt.

Hvad er RasPlex?

RasPlex er en underholdningscenterløsning til Raspberry Pi

Svarende til AppleTV, men helt gratis og open source, er RasPlex dybest set en set-top-boks, der lader dig afspille indhold fra din computer eller smartphone til dit tv.

Har Raspberry Pi 4 WIFI?

Raspberry Pi 4 holder den samme formfaktor og $ 35 startpris som sin forgænger, men den har forbedret specifikationer over hele linjen. Den leveres nu med op til 4 GB RAM (fire gange større end enhver tidligere Pi), en hurtigere CPU og GPU, hurtigere Ethernet, dual-band Wi-Fi, dobbelt så mange HDMI-udgange og to USB 3-porte.

Hvad er den bedste server til Plex?

Hvordan SSH i Raspberry Pi?

Start Raspberry Pi Configuration fra menuen Indstillinger. Naviger til fanen Grænseflader. Vælg Aktiveret ud for SSH. Klik på OK.
...
Alternativt kan raspi-config bruges i terminalen:

  1. Indtast sudo raspi-config i et terminalvindue.
  2. Vælg Interfacing Options.
  3. Naviger til og vælg SSH.
  4. Vælg Ja.
  5. Vælg Ok.
  6. Vælg Afslut.

Hvad er kodning af Plex?

Konvertering af videoen (transkodning) sker automatisk i realtid, mens du spiller den. Ved hjælp af den gratis softwarebaserede transkodning i Plex Media Server kan hjemmecomputere problemfrit konvertere og streame video i realtid til enhver Plex-app.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Nudge i Gmail
Tænd for skubber Klik på Indstillinger øverst til højre Se alle indstillinger. På fanen Generelt skal du rulle til Nudges og vælge begge indstillinger...
Sådan @ nævnes folk i Gmail
Sådan nævnes folk i Gmail ved hjælp af Shift Open Shift på dit skrivebord eller log ind på din Gmail-konto. Klik på knappen skriv for at skrive en ny ...
SolMail er en Android-e-mail-app med klassisk brugerflade, flere konti
SolMail er en Android-e-mail-app med klassisk brugergrænseflade, flere konti & Mere. Mange af os har mere end kun en e-mail-konto konfigureret på ...