Radio

Sådan lytter du til TuneIn Radio i VLC

Sådan lytter du til TuneIn Radio i VLC

Åbn VLC. Gå til “Vis -> Afspilningsliste". På sidepanelet under sektionen Internet skal du nu se "TuneIn Radio" på listen. Klik på den, så får du adgang til dine favoritter.

  1. Hvordan lytter jeg til radioen på VLC?
  2. Hvordan forbinder jeg TuneIn?
  3. Hvordan får jeg min radiostation på TuneIn?
  4. Kan du lytte til TuneIn gratis?
  5. Hvordan lytter jeg til SHOUTcast?
  6. Hvordan lytter jeg til Icecast?
  7. Har TuneIn-radio brug for WiFi?
  8. Hvordan bruger jeg TuneIn radio?
  9. Hvad er den bedste gratis radioapp?
  10. Hvilke radiostationer er tilgængelige på TuneIn?
  11. Hvordan kan jeg lytte til en radiostation på min computer?
  12. Hvordan starter jeg min egen radioapp?

Hvordan lytter jeg til radioen på VLC?

VLC HowTo / Lyt til online radio

  1. Hvis det ikke allerede er synligt, skal du åbne sidelinjen til afspilningslisten gennem Vis → Afspilningsliste.
  2. Rul om nødvendigt ned i sidepanelet til afsnittet Internet.
  3. Klik på posten Icecast Radio Directory.
  4. Vælg en fortegnelse.

Hvordan forbinder jeg TuneIn?

For at konfigurere en ny TuneIn-konto skal du gå til tunein.com og klik på Tilmeld (placeret øverst til højre på siden). Du kan også oprette en konto i TuneIn Radio- eller TuneIn Radio Pro-apps til iOS og Android eller med vores Windows 10-app.

Hvordan får jeg min radiostation på TuneIn?

Det første trin er at gå til afsnittet "Broadcasters" i TuneIn. Du kan finde det ved at følge dette link: tunein.com / tv-stationer. Klik derefter på “TILFØJ EN STATION” for at tilføje din radiostation til TuneIn. Hvis du har flere streams, kan du tilføje dem ved at klikke på "+ Tilføj en anden stream".

Kan du lytte til TuneIn gratis?

TuneIn Radio er vores gratis app med adgang til 100.000 ægte radiostationer og 5.7M podcasts. TuneIn Radio Pro er tilgængelig for et engangsgebyr. ... TuneIn Premium er en betalt abonnementstjeneste, som vi tilbyder til begge apps.

Hvordan lytter jeg til SHOUTcast?

Besøg SHOUTcast.com. Indtast dit stationsnavn i søgefeltet. Vent på, at søgemaskinen finder din radiostation. Klik på linket "Lyt" ud for din station.

Hvordan lytter jeg til Icecast?

Naviger bare i din webbrowser for at være vært / port, som Icecast-serveren lytter til. Hvis du er en Windows-bruger, skal du sørge for at starte Icecast-serveren og derefter klikke på genvejen i startmenuen, den åbner siden til Icecast-status i din browser.

Har TuneIn-radio brug for WiFi?

Bemærk: Du skal være tilsluttet WiFi for at kunne downloade. Hvis du ikke har forbindelse, bliver indstillingen Download nedtonet. Hvis du stadig kan downloade episoder på mobildata, men bliver nødt til at aktivere denne funktion: Go go Favoritter > Indstillinger.

Hvordan bruger jeg TuneIn radio?

Lytte til TuneIn-musiktjenesterne

  1. Vælg [Musiktjenester] - [TuneIn].
  2. Vælg [Vælg station eller Vis].
  3. Vælg det ønskede emne, og gentag denne handling i henhold til instruktionerne, der vises på displayet, indtil du finder den ønskede radiostation eller udsendelse. Streaming starter.

Hvad er den bedste gratis radioapp?

Top 5 bedste radioapps til Android i 2019

Hvilke radiostationer er tilgængelige på TuneIn?

Hjem

Hvordan kan jeg lytte til en radiostation på min computer?

For at kontrollere, om din station har en live stream, skal du blot besøge deres hjemmeside og se efter en knap mærket "Lyt live", "Live stream" eller noget lignende. Hvis din station ikke er tilgængelig via live streaming direkte fra deres websted, kan du prøve at bruge den fantastiske TuneIn-app til Windows 10.

Hvordan starter jeg min egen radioapp?

Du kan oprette en radioapp til Android og iPhone ved hjælp af Appy Pies kodefri appudviklingsplatform. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin: Gå til Appy Pie's Appy Builder og klik på knappen "Kom i gang". Indtast dit firmanavn, og angiv formålet med din app (her kan du nævne radio, DJ eller VJ)

hvordan man gemmer e-mail-adresse på iphone
Gem og find e-mail-adresser i Mail på iCloud.com Tilføj en kontakt fra en e-mail, du har modtaget se meddelelsen. Klik på afsenderens navn eller e-mai...
hvordan man løser e-mail-app i Windows 10
Hvordan løser jeg Mail-appen i Windows 10? Hvorfor fungerer min mail-app ikke Windows 10? Hvordan opdaterer jeg min Mail-app i Windows 10? Hvorfor er ...
MailTrack fortæller dig, når din e-mail er blevet leveret og læst [Chrome]
Hvad betyder afsender, der er underrettet om Mailtrack?? Hvordan ved jeg, om min e-mail er blevet læst Gmail? Vil modtageren vide, at jeg bruger Mailt...