Video

hvordan man sløjfer en youtube-video på dit websted

hvordan man sløjfer en youtube-video på dit websted

Gå til den video, du ønsker at gentage. 2. Højreklik og vælg "Loop."Videoen sløjfer, indtil du slukker for funktionen (ved at højreklikke på videoen og vælge" Loop "igen).

  1. Hvordan slår jeg en YouTube-video i Chrome?
  2. Hvordan laver man en perfekt loop-video?
  3. Hvad er en YouTube-URL?
  4. Hvordan laver jeg video indlejret i HTML?
  5. Hvordan sløjfer jeg en YouTube-video i appen?
  6. Forøger loop på YouTube visningerne?

Hvordan slår jeg en YouTube-video i Chrome?

Brug en Chrome-udvidelse

Gå til Chrome webbutik, og tilføj udvidelsen til din browser. Når udvidelsen er installeret, skal du gå til YouTube og åbne en video. Klik på knappen “Loop” for at åbne menuen til looping af din video. Alternativt kan du trykke på “P” på tastaturet for at aktivere loop på den måde.

Hvordan laver man en perfekt loop-video?

Sådan loopes video i 3 nemme trin

  1. Gå til VEED og upload den video, du vil sløjfe. Du kan uploade fra: Dine lokale filer. YouTube-video (bare indtast linket) ...
  2. Download videoen. Hit Export, vent på videoen gengives, og download den som en MP4-video eller som en GIF. Og du er færdig!

Hvad er en YouTube-URL?

Eksempel: youtube.com / kanal / UCUZHFZ9jIKrLroW8LcyJEQQ. Dette er den standard-URL, som YouTube-kanaler bruger. Det bruger dit unikke kanal-id, som er tallene og bogstaverne i slutningen af ​​URL'en.

Hvordan laver jeg video indlejret i HTML?

Hvis du vil integrere en video i en HTML-side, skal du bruge <iframe> element. Kildeattributten inkluderede video-URL'en. For videoafspillerens dimensioner skal du indstille videoens bredde og højde korrekt. Video-URL er linket til videoindlejring.

Hvordan sløjfer jeg en YouTube-video i appen?

Når appen er downloadet, skal du blot åbne YouTube-appen og afspille den sang, du vil sløjfe. Tryk på knappen Del for at hente delearket op. Du finder knappen “Gentag YT-video” på delearket. Tryk og det er det, din video kan nu afspilles i tredjepart på loop for evigt.

Forøger loop på YouTube visningerne?

Nej, YouTubes analyser kan registrere placeringen af ​​visningerne, hvor den blev set, hvor længe spiller den. Så hvis systemet registrerede, at kilden stammer fra en IP-adresse eller en placering, rulles visningerne tilbage til en unik visning.

hvordan du blokerer en e-mail-adresse i gmail uden en e-mail
Hvordan blokerer du nogen i Gmail, der ikke har sendt dig en e-mail? Hvordan blokerer jeg en bestemt e-mail-adresse i Gmail? Kan du blokere en e-mail-...
indstil standard e-mail-klient windows 10
Skift Windows 10-standard-e-mail-app For at indstille din yndlings-e-mail-klient som systemstandard skal du gå til Indstillinger &gt; Apps &gt; Standa...
myMail er en smuk erstatning til lager Android
Hvad er den bedste e-mail-app til Android? Hvad er den bedste e-mail-app at bruge? Hvad er standard-e-mail-appen på Android? Hvad er lager-e-mail-appe...