Bekræftelse

Sådan slukkes dialogboksen Bekræftelse af nedlukning i Ubuntu

Sådan slukkes dialogboksen Bekræftelse af nedlukning i Ubuntu

Bemærk, at når bekræftelsesdialogboksen er aktiveret, er der ingen genstartmulighed i systemmenuen. Når du vælger Luk computeren, er indstillingen Genstart i den samme bekræftelsesdialogboks. For at deaktivere dialogboksen Bekræftelse af lukning / genstart, skal du trykke på Ctrl + Alt + T for at åbne et terminalvindue.

Sådan oprettes en anonym e-mail for at beskytte din identitet
Trinene i oprettelse af en anonym mail ved hjælp af denne metode er Få et nyt telefonnummer, som du vil bruge til at godkende kontoen. Få et falsk nav...
Fortryd Send gmail efter 30 sekunder
Log ind på Gmail, og klik på ikonet Gear () øverst til højre, og vælg Indstillinger. Rul ned til Fortryd afsendelse under fanen Generelt. Klik på rull...
De 7 bedste e-mail-klienter til iOS i 2019
Hvad er den bedste e-mail-udbyder til iPhone? Er Outlook til iOS bedre end mail? Hvad er den mest anvendte e-mail-klient? Er Gmail-appen bedre end iOS...