Hytter

Slutningen af ​​Moores lov, der forbereder sig på fremtiden

Slutningen af ​​Moores lov, der forbereder sig på fremtiden
  1. Hvad sker der, når Moores lov slutter?
  2. Er Moores lov stadig gyldig i 2020?
  3. Hvorfor er Moores lov ikke længere gyldig?
  4. Hvordan har Moores lov ændret sig over tid?
  5. Hvad vil erstatte transistoren?
  6. Hvad vil erstatte Moores lov?
  7. Hvad er den enkleste erklæring i Moores lov forudsigelse?
  8. Hvad er grænsen for Moores lov?
  9. Er Moores lov bremset?
  10. Hvorfor er CPU-hastigheder stoppet med at stige?
  11. Hvad vil erstatte siliciumchips?
  12. Hvad er de tre tre ting, der gør Moores lov?
  13. Hvad er konsekvenserne af Moores lov?
  14. Hvad gjorde computere mindre og hurtigere?

Hvad sker der, når Moores lov slutter?

Computersystemer kan stadig gøres til at være mere magtfulde, og selv når Moores lov slutter, vil producenter stadig fortsætte med at opbygge mere fysisk kraftfulde computersystemer - bare i en lavere hastighed.

Er Moores lov stadig gyldig i 2020?

- Moores lov - evnen til at pakke dobbelt så mange transistorer på samme siliciumskive hvert andet år - slutter så snart som 2020 ved 7nm-knudepunktet, sagde en keynoter ved Hot Chips-konferencen her.

Hvorfor er Moores lov ikke længere gyldig?

Nu mener nogle brancheeksperter Moores lov ikke længere kan anvendes. "Det er overstået. ... I 2019 erklærede Nvidia-administrerende direktør Jensen Huang, at Moores lov er død, og nu er det dyrere og mere teknisk vanskeligt at fordoble antallet af transistorer, der driver processorkraften.

Hvordan har Moores lov ændret sig over tid?

Antallet af transistorer, der er inkorporeret i en chip, vil omtrent fordobles hver 24. måned. Denne sats blev igen ændret til en fordobling over cirka 18 måneder. I sin 24-måneders skikkelse er Moores lov fortsat uformindsket i 50 år med et samlet fremskridt på en faktor på ca. 231, eller 2 mia.

Hvad vil erstatte transistoren?

IBM sigter mod at erstatte siliciumtransistorer med kulstofnanorør for at holde trit med Moores lov. En kulstofnanorør, der ville erstatte en siliciumtransistor.

Hvad vil erstatte Moores lov?

Moores lov erstattes af Nevens lov. Nevens lov er opkaldt efter Hartmut Neven, direktøren for Googles Quantum Artificial Intelligence Lab.

Hvad er den enkleste erklæring i Moores lov forudsigelse?

Moores lov henviser til Moores opfattelse af, at antallet af transistorer på en mikrochip fordobles hvert andet år, selvom prisen på computere halveres. Moores lov siger, at vi kan forvente, at hastigheden og kapaciteten på vores computere øges hvert par år, og vi betaler mindre for dem.

Hvad er grænsen for Moores lov?

Selvom det ikke var en lov i matematisk forstand, bar Moores lov ud: omkring hver 18. måned ville en transistor være halvt så stor som den nuværende transistor. Dette betød, at flere transistorer kunne pakkes ind i en chip, som kørte den eksponentielle vækst i computerkraft i de næste 40 år.

Er Moores lov bremset?

I 2020 finder Moores lov dramatisk langsommere, med processorens ydeevne forventes nu at fordobles hvert 20. år. ... Teknologinnovator Pliops blev grundlagt for at løse dette hul i ydeevne og har udviklet en lagringsprocessor, der gør det muligt for datacentre at fungere hurtigere og mere effektivt.

Hvorfor er CPU-hastigheder stoppet med at stige?

Hvorfor CPU-urets hastighed ikke stiger: Varme og magt

Dette betyder, at flere transistorer kan pakkes i en processor. ... Transistorer er blevet så små, at Dennard-skalering ikke længere holder. Transistorer krymper, men den krævede kraft til at køre dem øges. Termiske tab er også en vigtig faktor i chipdesign.

Hvad vil erstatte siliciumchips?

Grafen er det mest ledende materiale, som forskere kender til. Mikrochips, der bruger grafen, kan opretholde mange flere transistorer end almindeligt anvendte materialer som silicium. Dette alene vil gøre elektronikken mere effektiv.

Hvad er de tre tre ting, der gør Moores lov?

Hvis elektronik nu kører halvdelen af ​​afstanden for at foretage en beregning, betyder det, at chippen er dobbelt så hurtig. Men krympningen kan ikke fortsætte for evigt, og vi begynder allerede at se tre indbyrdes forbundne kræfter - størrelse, varme og magt - der truer med at bremse Moore's Law-sovetog.

Hvad er konsekvenserne af Moores lov?

Økonomiske konsekvenser af Moores lov. En af de økonomiske konsekvenser af loven er, at computerenheder fortsat viser eksponentiel vækst i kompleksitet og computerkraft, samtidig med at producenten og forbrugeren reducerer omkostningerne sammenligneligt.

Hvad gjorde computere mindre og hurtigere?

"Disse fremskridt blev muliggjort ved at gøre de grundlæggende transistorer i computerchips stadig mindre. ... Formuleret af Intel medstifter Gordon Moore siger loven, at antallet af transistorer på en computerchip fordobles ca. hvert andet år, hvilket resulterer i hurtigere, mindre og billigere halvledere.

Stop fanen 'Log ind' fra åbning, hver gang du starter Chrome
Hvordan stopper jeg faner fra automatisk at åbne i Chrome? Hvordan får jeg Chrome til at stoppe med at åbne login? Hvordan stopper jeg åbning af faner...
chrome sync faner
Hvordan synkroniserer jeg Chrome-faner mellem enheder? Hvordan opdaterer du faner i Chrome? Hvordan overfører jeg mine Chrome-faner fra min telefon ti...
Sådan aktiveres forhåndsvisning af faner i Chrome
For at aktivere forhåndsvisning af fanebillede i Google Chrome skal du vælge indstillingen Aktivér fra rullelisten ved siden af ​​linjen 'Fanebladerko...