Rul

virtuelt rullehjul

virtuelt rullehjul
  1. Hvordan kan jeg rulle uden at rullehjulet?
  2. Hvordan simulerer jeg mushjulet på en bærbar computer?
  3. Hvordan aktiverer jeg touchpad ved virtuel rulning?
  4. Hvordan ruller jeg ved hjælp af tastaturet?
  5. Hvordan tænder jeg automatisk rulning?
  6. Hvad er funktionen af ​​rullehjulet?
  7. Hvorfor kan jeg ikke bruge to fingre til at rulle Windows 10?
  8. Hvad er rullehjulet på en bærbar computer?
  9. Hvorfor kan jeg ikke rulle ned på min bærbare computer med to fingre?
  10. Hvorfor kan jeg ikke længere rulle med min touchpad?
  11. Hvordan får jeg min HP touchpad til at rulle?
  12. Hvordan får jeg min touchpad til at rulle med to fingre Windows 10?

Hvordan kan jeg rulle uden at rullehjulet?

Flyt fingrene mellem toppen og bunden af ​​din touchpad for at rulle op og ned, eller flyt dine fingre over touchpad'en for at rulle sidelæns. Pas på at placere fingrene lidt fra hinanden. Hvis dine fingre er for tæt sammen, ser de bare ud som en stor finger på din touchpad.

Hvordan simulerer jeg mushjulet på en bærbar computer?

For at gøre det skal du gå til Indstillinger > Enheder > Touchpad. Rul ned og find afsnittet "Tre-fingerbevægelser". Klik på feltet "Taps", og vælg "Midterste museknap". Som standard er denne gest indstillet til at åbne Cortana på Windows 10.

Hvordan aktiverer jeg touchpad ved virtuel rulning?

Derefter skal du bare skubbe fingeren op eller ned langs TouchPadens højre kant for lodret rulning og skub fingeren til venstre eller højre langs den nederste kant af TouchPad for vandret rulning. Det er ikke nødvendigt at klikke eller trække. Hvis det aktuelle vindue har en rullebjælke, vil indholdet af vinduet rulle.

Hvordan ruller jeg ved hjælp af tastaturet?

tastatur-rul

  1. alt-op / alt-ned for at rulle op eller ned.
  2. alt-ctrl-op / alt-ctrl-ned for yderligere at flytte markøren.

Hvordan tænder jeg automatisk rulning?

For at bruge automatisk rulning skal du klikke på rullehjulet ved at skubbe ind på hjulet på en tom eller tom del af skærmen. Når der er klikket på, vises et af de tre rullende markørikoner (vist til højre) afhængigt af det program, du bruger.

Hvad er funktionen af ​​rullehjulet?

Rullehjulet, der er placeret midt i musen, bruges til at rulle op og ned på en hvilken som helst side uden at bruge den lodrette rullebjælke i højre side af et dokument eller en webside. Rullehjulet kan også bruges som en tredje knap på musen.

Hvorfor kan jeg ikke bruge to fingre til at rulle Windows 10?

Aktivér via appen Indstillinger

Vælg Touchpad i menuen i venstre rude. Find sektionen Rul og zoom. Sørg her for, at feltet ud for Træk to fingre for at rulle er markeret. Hvis boksen er tom, skal du blot klikke på den for at aktivere den.

Hvad er rullehjulet på en bærbar computer?

Billedkredit: Jag_cz / iStock / Getty Images. Rullefunktionen på en bærbar computer giver dig mulighed for at bruge pegefeltet til lodret rulning på samme måde som et mushjul fungerer med markøren på skærmen. Pegefeltet på en bærbar computer kan også rulle vandret.

Hvorfor kan jeg ikke rulle ned på min bærbare computer med to fingre?

Hvis du pludselig ikke kan rulle med to fingre på din touchpad, er der måder at omgå bekymringen. Åbn Kontrolpanel. Se efter kategori, og vælg klik på Hardware og lyd. ... Udvid MultiFinger-bevægelser, og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​to-finger-rulning.

Hvorfor kan jeg ikke længere rulle med min touchpad?

Din touchpad reagerer muligvis ikke på nogen rulle på den, hvis rullefunktionen med to fingre er deaktiveret på din computer. Du kan følge disse trin for at aktivere rulle med to fingre: Klik på Hardware og lyd i Kontrolpanel > Mus. Klik på fanen Enhedsindstillinger.

Hvordan får jeg min HP touchpad til at rulle?

For at rulle et vindue, en skærm eller en liste skal du placere to fingre på TouchPad og derefter stryge dem fra side til side eller op og ned.

Hvordan får jeg min touchpad til at rulle med to fingre Windows 10?

Aktivér rulle med to fingre via Indstillinger i Windows 10

  1. Trin 1: Naviger til Indstillinger > Enheder > Touchpad.
  2. Trin 2: I sektionen Rul og zoom skal du vælge indstillingen Træk to fingre for at rulle for at aktivere funktionen til to fingre.

Husk en sendt e-mail med Gmails nye fortryd-knap
Hvordan fortryder jeg en sendt e-mail? Hvordan kan jeg huske en meddelelse i Gmail, der allerede er sendt? Hvor er knappen Fortryd Send i Gmail? Hvord...
sorteret e-mail-sporing
Hvad er Sortd for Gmail? Hvordan kan jeg spore, hvor en e-mail blev åbnet? Hvad er den bedste e-mail-tracker? Har Gmail e-mail-sporing? Er Sortd sikke...
How to add a Microsoft Account to Outlook
Add a new account quickly Select Outlook > Preferences > Account. Click the plus (+) sign > New Account. Type your email address > Continu...