E-mail

Gmail fortryder afsendelse

Gmail fortryder afsendelse

Log ind på Gmail, og klik på ikonet Gear () øverst til højre, og vælg Indstillinger. Rul ned til Fortryd afsendelse under fanen Generelt. Klik på rullemenuen, og vælg, om du vil have indstillingen "Fortryd afsendelse" til at vises i 5, 10, 20 eller 30 sekunder, efter du har trykket på send. Rul ned til bunden, og klik på Gem ændringer.

  1. Hvordan kan jeg huske en meddelelse i Gmail, der allerede er sendt?
  2. Kan du fortryde sendt e-mail Gmail?
  3. Hvordan kan jeg huske en e-mail efter 1 times Gmail?
  4. Kan jeg slette en e-mail, jeg har sendt til nogen?
  5. Sletning af en e-mail Send den igen?
  6. Hvordan sletter jeg en e-mail fra Gmail efter en dag?
  7. Kan jeg fortryde en e-mail, som jeg sendte for 1 time siden?
  8. Hvor er knappen Fortryd Send i Gmail?
  9. Hvordan sletter jeg en e-mail, jeg allerede har sendt?

Hvordan kan jeg huske en meddelelse i Gmail, der allerede er sendt?

  1. Log på. Log ind på din Gmail-konto ved hjælp af din e-mail-id og adgangskode, og gå til indstillinger.
  2. Klik på fanen Generelt. Når du har klikket på indstillinger, skal du klikke på fanen Generelt.
  3. 'Fortryd afsendelse'. Du finder indstillingen 'Fortryd afsendelse'. ...
  4. Klik på annulleringsperioden. ...
  5. Klik på Gem ændringer. ...
  6. Fortryd indstilling. ...
  7. Husk din e-mail.

Kan du fortryde sendt e-mail Gmail?

Husk en e-mail med Fortryd Send

Hvis du beslutter dig for ikke at sende en e-mail, har du kort tid efter at annullere den. Lige efter du har sendt en besked, kan du trække den tilbage: Nederst til venstre ser du "Besked sendt" og muligheden for "Fortryd" eller "Vis besked". Klik på Fortryd.

Hvordan kan jeg huske en e-mail efter 1 times Gmail?

I Mail skal du klikke på Sendte emner i navigationsruden. Åbn den besked, du vil hente og erstatte. Klik på Andre handlinger i gruppen Handlinger under fanen Besked, og klik derefter på Genkald denne meddelelse. Klik på Slet ulæste kopier og erstat med en ny besked eller Slet ulæste kopier og erstat med en ny besked.

Kan jeg slette en e-mail, jeg har sendt til nogen?

Når du vil fjerne en e-mail, skal du kigge efter "Fortryd" i feltet "Besked sendt" og klikke på den. Den e-mail, du lige har sendt, åbnes igen, og den gemmes i mappen "Kladder". "Fortryd Send" fungerer også i Android- og iOS-Gmail-appen. Se efter knappen "Annuller" nederst på skærmen, og klik på den.

Sletning af en e-mail Send den igen?

Oprindeligt besvaret: Slet e-mailen ved at slette en mail fra sendt mail? Generelt og for forbruger-e-mail (ikke virksomheds- eller virksomheds-e-mail) "slettes" den ikke ved at slette en e-mail fra mappen "sendt". Hvis meddelelsen sidder i din "ude-boks", er den ikke sendt elektronisk og KAN slettes.

Hvordan sletter jeg en e-mail fra Gmail efter en dag?

For at gøre det skal du gå til Gmail og klikke på Indstillinger. I afsnittet "Fortryd afsendelse" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktiver fortryd afsendelse.”I sektionen“ Send annulleringsperiode ”skal du indstille det tidsrum, du vil beslutte, om du vil annullere en e-mail.

Kan jeg fortryde en e-mail, som jeg sendte for 1 time siden?

Ja, du kan endda huske en e-mail efter 1 time. I henhold til artiklen, der er offentliggjort på Microsoft Office Support Web, kan e-mail-tilbagekaldelse fungere, hvis du og din modtager bruger Office 365 eller Microsoft Exchange Server-e-mail-konto i samme organisation.

Hvor er knappen Fortryd Send i Gmail?

Log ind på Gmail, og klik på ikonet Gear () øverst til højre, og vælg Indstillinger. Rul ned til Fortryd afsendelse under fanen Generelt. Klik på rullemenuen, og vælg, om du vil have indstillingen "Fortryd afsendelse" til at vises i 5, 10, 20 eller 30 sekunder, efter du har trykket på send.

Hvordan sletter jeg en e-mail, jeg allerede har sendt?

I Mail skal du klikke på Sendte emner i navigationsruden. Åbn den besked, du vil hente og erstatte. Klik på Andre handlinger i gruppen Handlinger under fanen Besked, og klik derefter på Genkald denne meddelelse. Klik på Slet ulæste kopier og erstat med en ny besked eller Slet ulæste kopier og erstat med en ny besked.

De 8 bedste e-mail-klienter til Android i 2019
De 8 bedste e-mail-apps til Android BlueMail til detaljeret tilpasning. ProtonMail til forenkling af sikkerhed og privatliv. Gmail til at organisere d...
hvordan man løser e-mail-app i Windows 10
Hvordan løser jeg Mail-appen i Windows 10? Hvorfor fungerer min mail-app ikke Windows 10? Hvordan opdaterer jeg min Mail-app i Windows 10? Hvorfor er ...
Sådan deaktiveres eksterne billeder i Gmail-apps
Gmail Mobile App Vælg den konto, du vil administrere, rul derefter til bunden, og tryk på Billeder. Igen er Vis altid eksterne billeder standardindsti...