Slik

fjern candy crush fra startmenuen

fjern candy crush fra startmenuen

Selvom der er en nemmere måde at afinstallere Candy Crush på ved at trykke på Windows-tasten for at åbne Start (Søg) -menuen og derefter skrive Candy Crush Saga. I søgeresultaterne skal du højreklikke på Candy Crush Saga og klikke på Afinstaller. Dette afinstallerer Candy Crush Saga. Du kan også afinstallere det ved hjælp af PowerShell.

  1. Hvordan fjerner jeg noget fra Start-menuen?
  2. Hvordan fjerner jeg Windows 10-startmenuen i Candy Crush?
  3. Hvordan fjerner jeg candy crush fra min Windows 10?
  4. Hvordan slipper jeg af Candy Crush på Windows 10 for alle brugere?
  5. Hvordan får jeg programmer til at vises i menuen Start?
  6. Hvordan renser jeg Start-menuen i Windows 10?
  7. Hvordan fjerner jeg en ven fra Candy Crush?
  8. Hvordan sletter du Bubble Witch?
  9. Hvilke spil er forudinstalleret på Windows 10?
  10. Hvordan sletter du fremskridt på Candy Crush?
  11. Har Windows 10-virksomhed bloatware?

Hvordan fjerner jeg noget fra Start-menuen?

Det er let at fjerne elementer fra Start-menuen, så du kan begynde der. For at fjerne en uønsket eller ubrugt flise fra Start-menuen skal du højreklikke på den og vælge Unpin fra Start i pop op-menuen. Den ikke-elskede flise glider væk uden besvær. Hold fingeren nede på den uønskede flise på en berøringsskærm.

Hvordan fjerner jeg Windows 10-startmenuen i Candy Crush?

For at slippe af med disse apps skal du bare åbne din Start-menu, højreklikke på deres fliser og vælge "Afinstaller". Appen fjernes straks fra dit system.

Hvordan fjerner jeg candy crush fra min Windows 10?

For at fjerne appen kan du bare søge på Candy Crush Saga (eller bare "ca" gør tricket), højreklik på appresultatet og derefter klikke på afinstaller.

Hvordan slipper jeg af Candy Crush på Windows 10 for alle brugere?

For at gøre det skal du følge disse trin:

  1. Sørg for, at Candy Crush er fjernet fra din pc.
  2. Åbn appen Indstillinger ved at trykke på Windows-tasten + I.
  3. Gå nu til sektionen Apps.
  4. En liste over installerede applikationer vises nu. Find App Updater på listen, og klik på Afinstaller for at fjerne den.

Hvordan får jeg programmer til at vises i menuen Start?

Se alle dine apps i Windows 10

  1. For at se en liste over dine apps skal du vælge Start og rulle gennem den alfabetiske liste. ...
  2. For at vælge, om dine indstillinger i menuen Start viser alle dine apps eller kun de mest anvendte, skal du vælge Start > Indstillinger > Tilpasning > Start og juster hver indstilling, du vil ændre.

Hvordan renser jeg Start-menuen i Windows 10?

Den bedste ting at gøre er at afinstallere disse apps. I søgefeltet skal du begynde at skrive "tilføj" og indstillingen Tilføj eller fjern programmer vises. Klik på den. Rul ned til den krænkende app, klik på den, og klik derefter på Afinstaller.

Hvordan fjerner jeg en ven fra Candy Crush?

Selvom der er en nemmere måde at afinstallere Candy Crush på ved at trykke på Windows-tasten for at åbne Start (Søg) -menuen og derefter skrive Candy Crush Saga. I søgeresultaterne skal du højreklikke på Candy Crush Saga og klikke på Afinstaller. Dette afinstallerer Candy Crush Saga.

Hvordan sletter du Bubble Witch?

Du kan afinstallere apps som Bubble Witch 3 Saga, Candy Crush Soda Saga og FarmVille 2: Country Escape lige nu ved at højreklikke på dem og vælge “Afinstaller.”

Hvilke spil er forudinstalleret på Windows 10?

Microsoft torsdag, mens de annoncerede tilbageleveringen af ​​sine klassiske forudindlæste Windows-spil som Solitaire, Hearts og Minesweeper i Windows 10, annoncerede også King Digital Entertainment's meget populære Candy Crush-spil vil også være forudindlæst med OS.

Hvordan sletter du fremskridt på Candy Crush?

Det kan slettes ved hjælp af sletningstasten eller backspace-tasten.

Har Windows 10-virksomhed bloatware?

Windows 10 er berygtet for at være forudindlæst med bloatware i form af unødvendige apps som Candy Crush, Netflix og Xbox. ... IT-professionelle bliver nødt til at begynde med at bruge Get-AppxPackage cmdlet for at få navnene på alle de applikationspakker, der er installeret på systemet.

windows 10 mail kunne vi ikke finde dine indstillinger
Hvor er indstillinger i Windows 10-mail? Hvorfor fungerer min mail ikke på Windows 10? Hvordan løser jeg min e-mail på Windows 10? Hvordan nulstiller ...
hvordan man får gmail til at se mere professionel ud
25 Gmail-tip, der får dig til at se mere professionel ud, fortryde afsendelse. ... Ændring af vedhæftet fil. ... Har ikke en fjollet e-mail-adresse. ....
myMail er en smuk erstatning til lager Android
Hvad er den bedste e-mail-app til Android? Hvad er den bedste e-mail-app at bruge? Hvad er standard-e-mail-appen på Android? Hvad er lager-e-mail-appe...